Inge van Dillen

Het uitkiezen van de voor jouw juiste coach of therapeut is een belangrijk besluit. Als je op je meest kwetsbaarst bent, wil je je in een veilige en betrouwbare omgeving bevinden. Waar je gerust je verhaal kwijt kunt. Om deze reden stel ik me graag voor.

In 2005 heb ik mijn studie aan de Universiteit van Tilburg als organisatiekundige afgerond. Inmiddels ben ik 15 jaar als adviseur en manager aan het werk bij verschillende organisaties. Ik hanteer in mijn functies vaak de coachende vorm. In 2015 heb ik mijn opleiding tot coach afgerond en ben sindsdien gecertificeerd.

Naast het management vak, heeft het omgaan met mensen mij altijd geïntrigeerd. Ik wil begrijpen waarom iemand doet, zoals hij doet. Daarom ben ik in 2020 van start gegaan met de opleiding Psychodynamisch therapeut. Inmiddels begeleid ik cliënten in mijn eigen praktijk te Hengelo. Belangrijk in al mijn sessies is om op zoek te gaan naar wat goed en gezond is voor jou. Jij hebt altijd de regie en jij bepaalt.

Naast de therapiesessies geef ik organisaties en leidinggevenden graag advies op het gebied van organisatorische vraagstukken. In het bijzonder het ‘management vak’. Tevens coach ik graag medewerkers die om wat voor een reden dan ook vastlopen in hun werk.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met me op.