Kinderen en jongeren therapeut

Kinderen en jongeren staan dagelijks voor diverse uitdagingen. Of het nu gaat om schoolstress, sociale dilemma’s of emotionele worstelingen, elk kind verdient het om serieus genomen te worden met zijn of haar eigen gevoelens en gedachten. In mijn praktijk luister ik aandachtig naar wat uw kind te zeggen heeft en werk ik samen met hen om hun individuele behoeften aan te pakken. Mijn benadering is persoonlijk en empathisch, met een focus op het erkennen van de innerlijke wereld van uw kind.

Hoe ik help

Door middel van gesprekken, speltherapie en creatieve methoden bied ik kinderen en jongeren de tools die ze nodig hebben om hun gevoelens te uiten en te verwerken. We werken samen aan het bouwen van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van copingvaardigheden en het versterken van hun sociale interacties. Ik geloof sterk in het samenwerken met u als ouders, omdat uw betrokkenheid cruciaal is voor de emotionele groei en het welzijn van uw kind.

Beginnen met therapie

Het besluit om therapie voor uw kind te starten is een belangrijke stap. Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uw zorgen en de behoeften van uw kind kunnen bespreken. Dit gesprek biedt een kans om elkaar te leren kennen en om te zien hoe ik uw kind kan ondersteunen.

Neem contact op

U kent uw kind het beste, en samen kunnen we een pad vooruit uitstippelen dat uw kind helpt om zich optimaal te ontwikkelen. Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om u en uw kind te ontmoeten en een positieve verandering te bewerkstelligen.